SRK werkgroep
Children in Trouble BarneveldNon-profitorganisatie

Ontvangen 20 april 2009 van CIT Minsk.

 
Goedendag lieve Wilna!Hartelijk bedankt voor de prachtige vakantie, die jullie onze kinderen gaven. Zij hebben veel indrukken en positieve  emoties opgedaan. Enkele kinderen huilden zelfs in de bus: zij wilden geen afscheid nemen van die prachtige plaatsen en bijzondere mensen.Zij zijn allemaal thuis gekomen.We bedanken jullie ook voor alles wat jullie gegeven hebben.Evgenie is nu in Duitsland naar een conferentie.Hij komt over een week weer terug.Voor allemaal het allerbeste!De hartelijke groeten, Elena

Ontvangen 19 april van de moeder van Arseni via de mail.

Arseni.jpg
 
Hallo Margriet!
Dit is een fijn bericht. De kinderen kwamen vandaag aan, alle ouders ontmoetten hun kinderen in Minsk. De kinderen waren gelukkig en voelden zich goed. Arseni heeft veel herinneringen. Bedankt! Jou Russisch is beter dan alle buitenlandse talen die ik ken. Jullie zijn als een fijne familie. Rust lekker uit. Tot ziens.
Irina (Arseni is net een tolk)

Ontvangen 18 april 2009 van Artjom via de mail.

Artjom.jpg
 
Hallo Margriet,
Wij hadden een goede reis, drinken en eten was er genoeg onderweg. Mama wachtte mij op in Minsk met de auto. Het is bij ons 10 graden en het waait hard. Mama bedankt jullie hartelijk voor de zorg en de schitterende vakantie bij jullie in Nederland!!! Deze vakantie gaf ons de mogelijkheid ons gezonder te voelen. Ik mis jullie heel erg. De hartelijke groeten van mij en van mama!!!

Ontvangen 15 april 2009 van de fam. Lipinskaja.


Lieve Margriet, Ad, Maarten, Wilna, Sonja, Arjan, Corinne en natuurlijk alle, alle anderen, die geholpen hebben als vrijwilliger.
Ik denk, dat niet alleen de ouders van deze groep, maar ook de ouders van de kinderen die nu behandeld worden in het oncologisch centrum, jullie dankbaar zijn voor jullie hulp, niet alleen materiële hulp, maar met alles wat zij nodig hebben, ook de morele ondersteuning. Dat geeft kracht en de hoop, dat alles goed gaat komen. Ik herinner mij, dat toen Arseni in het ziekenhuis behandeld werd, de kinderen erg blij waren toen er mensen naar de kliniek kwamen.
En van de ouders van deze groep kinderen mag ik jullie hartelijk bedanken en een diepe buiging voor jullie bijzondere organisatie voor het regelen van deze vakantie voor onze kinderen. Wij zijn dankbaar dat wij via internet jullie hulp bij diverse activiteiten konden volgen. Om de waarheid te zeggen, ik was een beetje jaloers op de kinderen. Onderweg naar huis en ook later zullen zij zich alles blijven herinneren, de lessen, het Dolfinarium, lunapark, de 2 kinderverjaardagen met de grote taarten, het restaurant enz. enz.
Wij hopen dat jullie leven succesvol zal verlopen, ook in jullie gezinnen en op het werk. Wij wensen jullie gezondheid, ook voor jullie naasten en hopen dat iedereen in harmonie met elkaar blijft leven.
Wordt gelukkig. BEDANKT!!! Kom ons eens bezoeken. Tot ziens. Irina Lipinskaja.

Ontvangen 28-03-2009 van de fam. Lipinskaja.


Привет огромный с Беларуси всем,всем,всем!Смотрим Ваши фотографии и очень радуемся.В Голландии настоящая весна, а у нас только сошёл снег и стало пригревать солнышко.Огромное спасибо организаторам,спонсорам,педагогам за сказочный отдых наших детей у Вас.Мы очень счастливы видеть их весёлыми,бодрыми,здоровыми!Им некогда скучать по нам,и у родителей на душе спокойно, когда видишь озорной взгляд,а по телефону слышишь бодрый голос ребёнка.Еще раз СПАСИБО!Удачи,здоровья и благополучия Вам !!!До свидания!Р.S.Сенька,я тебя люблю!
 
De hartelijke groeten uit Belarus voor allemaal, allemaal, allemaal! Wij kijken naar jullie foto's en zijn erg blij. In Holland is de lente begonnen, maar bij ons sneeuwt het nog en het zonnetje verwarmt een beetje.
Hartelijke dank voor de organisatoren, sponsoren, vrijwilligers voor deze sprookjesachtige vakantie voor onze kinderen bij jullie. Wij zijn heel gelukkig hen zo vrolijk te zien, zo monter en gezond! Zij hebben geen heimwee naar ons en in de harten van hun ouders is het rustig, als zij hen zien met een ondeugende blik en aan de telefoon horen wij de montere stemmen van onze kinderen. Nogmaals BEDANKT! Geluk, gezondheid en voorspoed voor jullie!!! Tot ziens. p.s. Zjenja, ik houd van jou!

Children in Trouble(CIT) Barneveld - info@citbarneveld.nl