SRK werkgroep
Children in Trouble BarneveldNon-profitorganisatie

Video april 2011

IMGP1984 verkleind.jpg

Benefietconcert, 23 april 2011-05-10


In heel Europa werd in het weekend van 23 april 2011 de kernramp in Tsjernobyl herdacht.
In het Barneveldse Schaffelaartheater verzorgden De Vriezeveense Harmonie en het Barneveldse Philharmonisch Orkest een benefietconcert.
Een deel van de opbrengst ging naar de Barneveldse stichting Children in Trouble. Deze stichting biedt kinderen uit Wit Rusland, die genezende zijn van door de Tsjernobyl-ramp veroorzaakte kanker, een vakantie aan in Nederland.
Maarten Raijmakers van Children in Trouble heeft een uitleg gegeven over wat de stichting doet.
Een groep van 22 kinderen is 15 april 2011 weer vertrokken na een vakantie van ruim vier weken. Zij hebben in Nederland een fijne periode gehad met vitaminerijk eten en drinken, veel boswandelingen en natuurlijk de nodige uitjes.
De groep kinderen heeft het liedje “In de maneschijn” ingestudeerd. Ton Lokker heeft dit op video opgenomen en aan het eind van de avond werd dit afgespeeld.  Voorzitter Wicha Benus van muziekgezelschap De Harmonie overhandigde een cheque van 4.700 euro aan voorzitter Ad Guldie van Children in Trouble. Alles bij elkaar is dit een heel bijzondere avond geworden en wij als Children in Trouble zijn iedereen dankbaar, die zich voor deze avond ingezet heeft en hieraan meegewerkt heeft.
 

Children in Trouble(CIT) Barneveld - info@citbarneveld.nl