SRK werkgroep
Children in Trouble BarneveldNon-profitorganisatie

Waarom sponsoren ons helpen

Bouwimpex B.V. Barneveld:
Het gaat goed met ons bedrijf. Erg goed. En als het goed gaat met jezelf mogen anderen daar toch ook in meedelen!
Daarom ondersteunen wij stelselmatig goede doelen. Doelen waarbij wij het goede gevoel hebben dat geld rechtstreeks en volledig wordt besteedt, dus zonder die bekende strijkstok.
CIT Barneveld is zo'n organisatie. Met liefde, passie en heel veel toewijding organiseren zij voor kinderen uit Wit-Rusland 'aansterkvakanties' en ondersteunen daarnaast locale ziekenhuizen met levensmiddelen, luiers en ziekenhuisapparatuur. Geweldig, fantastisch, chapeau! Ik hoop dan ook dat nog vele kinderen uit Wit-Rusland de komende jaren kunnen worden uitgenodigd. CIT Barneveld kan in ieder geval op onze steun blijven rekenen.
Werner Hendriks
Directeur Bouwimpex BV

Koewei on Ice te Barneveld:
Door vele verenigingen en organisaties worden het hele jaar door sponsorbijdrage gevraagd.
Waarom zou je dan kiezen voor Children in Trouble.
Onze keuze hierbij is gemaakt zonder dat wij inhoudelijk wisten wat deze stichting allemaal deed. Wij als Koewei on ice, hadden in 2007 hulp nodig om een ijsbaan te kunnen laten draaien op de Koewei in Barneveld.
Tegen een geringe vergoeding per gewerkt uur wilde deze stichting wel proberen een deel van de benodigde uren in te vullen.
Wij zijn nu drie jaar en drie edities van Koewei on ice verder en laten nu (nagenoeg) de totale uitvoering van het evenement door Children in Trouble verzorgen, waarom?
Children in Trouble verzorgt met c.a. 100 vrijwilligers, met een gezamenlijke inzet van c.a. 2.000 uur  de totale bemanning van het evenement. Dit met zoveel plezier en tot in de puntjes geregeld. Met dezelfde inzet en een tomeloos enthousiasme bezorgen zij de Wit-Russische kinderen een onvergetelijke tijd in onze mooie Veluwse omgeving.
Voor ons een win - win situatie maar een goede reden tot sponsoring c.q. samenwerking.
Namens
Het bestuur
Koewei on ice.

Het Uilenbos in Lunteren:
23-03-2010
Goede Morgen Wilna
Natuurlijk doen wij weer mee de kinderen kunnen weer lekker bij ons komen eten en naar de speeltuin en kinderboerderij toe zou u daar wel even over op willen bellen ivm planning ik hoor graag van u ons nummer is 0318-482327
met vriendelijke groet
Jose Klein Tuente
 

Children in Trouble(CIT) Barneveld - info@citbarneveld.nl