SRK werkgroep
Children in Trouble BarneveldNon-profitorganisatie

Gastenboek

Bekijk hier de berichten die ondertussen geplaatst zijn:
 
 

2019-02-15

Wilna Geurts

Inmiddels hebben wij te horen gekregen dat er in principe 25 kinderen komen, 8 jongens en 17 meisjes. En 3 begeleidsters, de arts, een lerares en een tolk. De arts kennen wij al van de vorige 2 keren. Wij zijn druk bezig met de voorbereidingen en wij kijken er naar uit!

2019-01-04

Wilna Geurts

We zijn weer begonnen met de voorbereiding van de vakantie van een groep kinderen uit Wit Rusland, die herstellende zijn van kanker. We hopen hen te ontmoeten in Lunteren van 13 maart tot 12 april 2019.

2017-03-22

Wilna Geurts

De groep kinderen is inmiddels een week in Holland en het loopt allemaal goed. De tijd gaat snel voorbij, gelukkig betekent dit dat iedereen het naar zijn zin heeft. Zelfs het weer werkt tot nu toe goed mee, wel wat regen soms, maar ook veel zon. We hopen dat de volgende weken ook goed gaan verlopen.

2017-01-17

Wilna Geurts

We zijn weer bezig met de voorbereidingen voor de groep kinderen die van 15 maart tot 14 april 2017 in Holland zullen komen. Wij kijken er naar uit en hopen er, net als de eerdere keren, samen met behulp van de vrijwilligers en natuurlijk de sponsoren, weer een hele fijne maand voor ze van te kunnen maken.

2016-11-05

Wilna Geurts

We zijn weer begonnen met de voorbereiding voor de volgende gezondheidsvakantie voor kinderen uit Wit Rusland, die herstellende zijn van kanker. Van 15 maart tot 14 april 2017 zal, als alles goed gaat, de volgende groep kinderen verwelkomd worden in Lunteren bij de Wildwal. In deze tussenliggende periode hebben wij contact gehad met ouders en kinderen in het ziekenhuis Borovlany en is het weer duidelijk geworden dat het heel erg nodig en zeer gewaardeerd wordt wat wij in Nederland voor deze kinderen doen. Dus wij hopen weer op inzet van vele vrijwilligers die ons hierbij helpen.
In januari of februari komt er op de website weer een rooster te staan waarop u kunt zien wanneer en wat voor hulp er nodig is. Aanmelden kan via het emailadres: info@citbarneveld.nl

2015-01-15

Wilna Geurts

We zijn weer begonnen met de planning voor de komende periode in maart/april 2015. Dan komt er een groep kinderen uit Wit Rusland. We hopen dat, vooral na alle positieve reacties van de vorige keren, er weer vele aanmeldingen zullen komen van vrijwilligers. Ook sponsoren worden hartelijk uitgenodigd om een eventueel steentje bij te dragen, zodat wij het met ons allen weer tot een hele fijne tijd voor de kinderen mogen maken. Het is z belangrijk voor deze kinderen om zon vakantie mee te maken, het geeft hen zoveel gezondheid, inspiratie, vitaliteit en het inzicht, dat zij ook bijzonder en tegelijk zo gewoon zijn. Laten wij er men ons allen weer de schouders onder zetten, zodat wij ook dit jaar weer achteraf kunnen zeggen: het was weer super!

2013-04-17

maaike

Hoi allemaal was weer hartstikke leuk om te helpen. Jammer dat het weer zo snel voorbij is. Tot de volgende keer zullen we maar zeggen.

2013-04-14

Ирина Дроздова

dirina0905@mail.ru

 

http://www.citbarneveld.nl

Сейчас у вас отдыхает моя дочь. Когда я решилась отпустить ребенка так далеко-думала о хорошей экологии и расширении кругозора...Но вы сделали невозможное! На эти 30 дней вы стали их семьей. Я каждый день смотрю новые фото,читаю новости-столько положительных эмоций, позитива,улыбок я давно не видела у своего ребенка.Хотелось поблагодарить вас всех за вашу работу-но это не работа-это ваша жизнь! Огромное всем спасибо за вашу ЖИЗНЬ рядом с нашими детьми! Низкий поклон!
 
Vertaling:
Mij dochter is nu bij jullie op vakantie. Toen ik besloot haar zo ver weg te laten gaan, dacht ik aan het milieu en het verbreden van haar horizon. Maar jullie hebben het onmogelijke gedaan! In deze 30 dagen werden jullie voor haar als een familie. Elke dag bekijk ik de foto’s en lees het nieuws, zoveel positieve emoties, glimlachen, die ik zag bij mijn kind. Dank u voor dit werk. Hoewel dit geen werk is, het is leven. Hartelijk dank voor dit leven dat jullie onze kinderen geven. Een diepe buiging voor jullie!
 

2013-04-03

Corinne

Dat was weer een leuke dag in Burgers Zoo met mooie foto's. Fijn om weer te zien dat ze het zo leuk hebben!!!

2013-03-28

Margriet van Drie

Wat gaat de tijd toch snel als het fijn is. Al weer 1 week voorbij. Nog 3 weken genieten van deze leuke groep, en wat leuk om weer zoveel vrijwilligers te ontmoeten.

2013-03-23

Wilna Geurts

Zo, wij hebben inmiddels de eerste paar dagen achter de rug en ik kan wel zeggen dat alles heel goed verloopt. De kinderen zijn blij en hebben het naar hun zin. De organisatie en de vrijwilligers ook, dus hopen we dat de rest van de periode ook zo fijn blijft verlopen.

2011-04-15

Gerlinde Laros

koop@solcon.nl

En nu zijn ze dan alweer weg. Wat vliegt de tijd. Maar wat hebben ze het naar hun zin gehad. Complimenten voor de werkgroep. Het programma zat weer prima in elkaar. Hopelijk hebben ze een goede reis en komen ze weer veilig bij hun families. Wat zullen die ook weer blij zijn dat ze terug zijn want het lijkt me heel moeilijk dat je kind 4 weken in zo'n ver land zit.

2011-04-06

Ger-janne v Amersfoort

Geweldig om te zien hoe de kinderen het naar hun zin hebben. Volgens mij voelen ze zich helemaal thuis. Leuk om te zien dat jullie als werkgroep, maar zeker ook alle vrijwilligers met veel plezier hun 'ding' doen. Iedereen doet zijn/haar best om de kinderen onvergetelijke weken te laten beleven. Jammer dat het zo snel gaat... nog maar 1 weekje te gaan... Iedereen nog heel veel succes!!!

2011-03-29

erna versteeg

ga.versteeg@solcon.nl

Beste allemaal, het is een geweldig werk wat jullie verrichten. En vast heel dankbaar, ook maar ik wil jullie voor de komende tijd heel veel kracht, en moed en geduld toewensen. Maar vooral dat jullie met elkaar er veel plezier aan beleven. GEWELDIG.

2011-03-25

Corinne

Hallo allemaal, Leuk om te volgen wat er allemaal gebeurd. Ook al zit ik nu ver weg ben toch heel blij om te lezen dat alles goed gaat. Wilna goed gedaan joh, tot maandag!

2011-03-24

Pauline van Drie

paulinevandrie@live.nl

Wat is het weer geweldig! Weer een groep met stuk voor stuk lieve kindjes. Ik hoop dat ze over een week of 3 wat meer uithoudingsvermogen hebben en wat meer kleur, dan is de 'vakantie' weer geslaagd.

2011-03-23

Wilma Gorissen

w.j.gorissen@chello.nl

Als vrijwilliger komen wij dit jaar voor het eerst op de Wildwal. En wat doen we dat met plezier! Ellis en Marit, onze oudste dochters, vervullen met veel plezier hun vrijwilligerswerk. Wat zit de organisatie ook goed in elkaar! Alles verloopt soepel en vooral in een goede sfeer. Alle complimenten voor de commissieleden van de stichting! Als vrijwilligers voelen we ons welkom en nuttig. Heel erg prettig is dat. We zullen vast nog 3 leuke weken beleven. We hebben er zin in! Hartelijke groet: Wilma Gorissen

2010-07-24

k.schaafsma

k.schaafsma@hetnet.nl

 

www.pinksterfeestdrenthe.nl

ja, een mede aanjager van CIT. Dit voor ingewijden. Mooie website zit veel werk in, om dit goed over te brengen op lezers die er nog nooit van gehoord hebben, mag je wel zeggen dat deze website geslaagd is. Ga zo door leuk te horen dat jullie volgend jaar weer een groep kinderen van C.I.T onderbrengen, wij wensen jullie veel succes en Gods zegen op dit mooie werk.

2010-07-09

sonja

vonk104@zonnet.nl

Hoi meiden, Wat ziet het er weer verzorgd uit. Als je deze site goed leest wil je toch alleen maar meedoen. Ik heb er zin in, tot gauw.

2010-07-08

Margriet

Wilna en Corinne wat een werk is dat geweest om de nieuwe site zover te krijgen. Maar het is zeer de moeite waard hoor! En wat leuk dat onze site ook in het Russisch te lezen is. Succes verder.

2010-06-17

Corinne

Ik hoop dat deze mooie site nu snel in de lucht is, zodat anderen ook weer op de hoogte blijven van onze akties!

2010-03-02

Wilna

Wij zijn blij met onze vernieuwde website en hopen dat u er allen net zoveel plezier aan mag beleven als wij doen. Wij proberen deze site zo up-to-date mogelijk te houden.


Children in Trouble(CIT) Barneveld - info@citbarneveld.nl